Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Dördüncü Yol (111): Türkiye masası toplanıyor & Kaçış planının anatomisi

Altılı masa dördüncü kez bu sefer Gelecek Partisi ev sahipliğinde bu akşam (29 Mayıs) toplanıyor. Bir süredir Türkiye masası olarak isimlendirilen muhalefet masasından bu akşam neler çıkabilir? Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı kim olabilir? Adaylık tartışması muhalefetin siyasal performansını nasıl etkiliyor? Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Twitter üzerinden yaptığı siyasal iktidarın aktörlerinin “kaçış planının anatomisi” açıklaması nasıl yankılandı?

Siyasetbilimciler Gülçin Karabağ, Alphan Telek ve Edgar Şar ile avukat Gürkan Çakıroğlu, Dördüncü Yol’da haftanın ön plana çıkan siyasal başlıklarını değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.