Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (29 Mayıs 2022): Altılı masa toplanıyor | Sağlık meslek örgütleri “Beyaz Miting” düzenledi

Editör: Buket Topaktaş

Türk Tabipleri Birliği (TTB) ve sağlık meslek örgütleri tarafından “Emek Bizim Söz Bizim Sağlık Hepimizin” sloganıyla Ankara Anıtpark’ta “Beyaz Miting” düzenlendi. İktidardan, sağlık çalışanlarının koşullarında ve ücretlerinde iyileştirme, randevu sistemi, doktorların güvenliği, istihdam politikaları, koruyucu sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi gibi 10 acil talepte bulunan sağlık emekçileri, taleplerinin bir an önce hayata geçirilmesini istedi. Haber Hafta Sonu’nda bu akşam Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı hekimlerin yaşadığı sorunları, Senem Büyüktanır ise miting izlenimlerini anlattı. 

Güçlendirilmiş parlamenter sistem hedefiyle bir araya gelen altı siyasi parti bugün bir kez daha toplanıyor. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun ev sahipliği yapacağı görüşmede geçen aylarda kurulan komisyonların çalışmaları için yeni bir aşamaya geçilecek. Haber Hafta Sonu’nun bir diğer konuğu Medyascope Ankara Temsilcisi Hıdır Göktaş dördüncü kez toplanan altılı masada son durumu aktardı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.