Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Prof. Bengi Semerci anlatıyor (101): Siber zorbalık nedir? Çocukları ve gençleri siber zorbalıktan nasıl koruruz?

Dünyada yaşanan teknolojik gelişmelerin, hayatın her alanında kullanımı giderek artıyor. Teknolojinin özellikle çocuklar ve gençler tarafından sık kulanımı ciddi olumsuzluklara neden olan siber zorbalık vakalarını da beraberinde getiriyor.

Bu videoda Prof. Dr. Bengi Semerci, siber zorbalığın ne olduğunu, nasıl yapıldığını anlatıyor. Ayrıca çocuk ve gençleri siber zorbalıktan korumak için yapılması gerekenler konusunda ailelerle ve ebeveynlere önemli ipuçları veriyor. Siber zorbalığa uğrayan çocuk ve gençlerde görülebilecek sorunların yanı sıra, zorbalığa uğradıktan sonra neler yapılması gerektiğini aktarıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.