Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bodrumspor, tarihinde ilk kez Spor Toto 1. Lig’e yükseldi

TFF 2. Lig play-off finalinde TECO Karacabey Belediyespor’u 3-0 mağlup eden Bodrumspor, tarihinde ilk kez Spor Toto 1. Lig’e yükselmeyi başardı. 

Bodrumspor’dan tarihi başarı

Pendikspor ve Sakaryaspor’un ardından Spor Toto 1. Lig’e yükselen son takım belli oldu. TFF 2. Lig play-off finalinde TECO Karacabey Belediyespor ile Bodrumspor, Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nda kozlarını paylaştı. 

Bursa temsilcisi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Bodrumspor, rakibini Erdem Çetinkaya, Samet Yalçın ve Cenk Şahin’in attığı goller ile 3-0 mağlup etti. İsmet Taşdemir’in çalıştırdığı yeşil-beyazlılar, böylelikle tarihinde ilk kez Spor Toto 1. Lig’e yükselmeyi başardı.  

1931 yılında kurulan ve 2014-2015 sezonunda TFF 3. Ligi’ne yükselen Bodrumspor, 2016-2017 sezonunda TFF 2. Lig vizesi almıştı. Bu sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grup’u üçüncü sırada tamamlayan Bodrumspor, play-off’ta Sivas Belediyespor ve An Zentrum Bayburt Özel İdarespor’u saf dışı bırakarak finale yükselmişti.

https://twitter.com/Bodrumspor_AS/status/1531001916465065985?s=20&t=MSPPsy24RB01ydhCif8zew

Karşılaşmanın özet görüntüleri:

Bodrumspor’un paylaşımı:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.