Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ING Basketbol Süper Ligi’nde playoff yarı finalleri: Anadolu Efes, Galatasaray Nef karşısında seriyi 1-1’e getirdi – Fenerbahçe Beko, Darüşşafaka karşısında 2-1 önde

ING Basketbol Süper Ligi playoff yarı final serisinde Anadolu Efes evinde Galatasaray Nef’i 91-77’lik skorla mağlup ederek seride durumu 1-1’e getirdi. Fenerbahçe Beko ise Darüşşafaka’yı deplasmanda 73-69 mağlup ederek seride 2-1 öne geçti.

Anadolu Efes (1)-(1) Galatasaray Nef

Anadolu Efes, yarı final serisi ikinci karşılaşmasında Sinan Erdem Spor Salonu’nda ağırladığı Galatasaray Nef’i 91-77’lik skorla mağlup ederek seride durumu 1-1’e getirdi. Ev sahibinde Vasilije Micic 19 sayı ile karşılaşmanın en skorer ismi olurken, Elijah Bryant 16 sayı ve 6 ribaund, Tibor Pleiss 15 sayı, Shane Larkin 13 sayı ve 12 asist, Bryant Dunston da 12 sayı kaydetti. Galatasaray Nef’te ise Isaiah Canaan 14 sayı, Kerry Blackshear 13 sayı ve 7 ribaund, Maurice Ndour 12 sayı, Dee Bost da 10 sayı ve 6 asist kaydetti. 

Serinin üçüncü maçı Galatasaray Nef ev sahipliğinde yarın akşam Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak.

Sadık Emir Kabaca’dan Micic’e blok:

Shane Larkin-Tibor Pleiss ikili oyunu:

Anadolu Efes’ten nefis pas trafiği:

Galatasaray Nef yayın gerisinden bu maça da hızlı başladı:

Fenerbahçe Beko (2)-(1) Darüşşafaka

Diğer yarı final serisinde ise Fenerbahçe Beko, Darüşşafaka’yı deplasmanda 73-69 skorla mağlup ederek seride 2-1 öne geçti. Fenerbahçe Beko’da Marko Guduric 12 sayı, Nando De Colo 10 sayı, 5 ribaund ve 5 asist, Metecan Birsen de 10 sayı ve 5 ribaund ile mücadele etti. Ev sahibi Darüşşafaka’da ise Gabriel Olaseni 15 sayı, Troy Caupain 12 sayı, 5 ribaund ve 6 asist, Wayne McCullogh 11 sayı, 5 ribaund ve Doğuş Özdemiroğlu 10 sayı, 10 ribaund ve 8 asist kaydetti. 

Serinin dördüncü maçı bu akşam saat 20.30’da Darüşşafaka ev sahipliğinde Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanacak. 

Pierria Henry-Devin Booker ortaklığı:

Isaiah Pineiro uçuyor:

Nando De Colo’dan Devin Booker’a nefis asist:

Yazan: Yahya Kemal Doğan

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.