Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (30 Mayıs 2022): Altılı masa toplantısından ne çıktı? & Enflasyon nereye gidiyor?

Altı siyasî parti lideri dün akşam (29 Mayıs) dördüncü kez bir araya geldi. Gelecek Partisi Genel Merkezi’nde yapılan yemekli toplantının ardından iki ortak açıklama yayımlandı. Altı lider, 10 ilkeden oluşan bir metin açıklayarak bu ilkelere bağlı kalacaklarını taahhüt etti. Gazeteci, PolitikYol Yayın Koordinatörü Murat Aksoy, toplantıyı ve siyasette son gelişmeleri Gündem’de yorumladı.

TÜİK 3 Haziran’da son enflasyon rakamlarını açıklayacak. Geçen ay yıllık yüzde 70’e dayanan enflasyon nereye gidiyor? Türkiye, TL’nin değer kaybı ve enflasyonla nasıl mücadele ediyor? Dünya piyasalarında son durum ne? Kare Portföy Genel Müdürü Ümit Kumcuoğlu Gündem’de anlattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.