Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (31 Mayıs 2022): Kaftancıoğlu Silivri’de | Gezi eylemlerinin dokuzuncu yıldönümü

Editör: Egemen Gök

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Yargıtay kararının ardından bugün 11:30 sıralarında Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne giderek teslim oldu.

Taksim Dayanışması, Gezi Parkı eylemlerinin dokuzuncu yılı vesilesiyle Taksim’deki TMMOB önünde açıklama yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na saldıran 66 kişinin yargılandığı davada, sanıklar çeşitli hapis cezalarına çarptırıldı ancak hiçbiri cezaevine girmeyecek.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, The Economist dergisi için bir makale kaleme aldı. Erdoğan makalesinde, “Türkiye’nin İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya katılmasını neden engellediğini” açıkladı.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, Medyascope yorumcusu ve siyasetbilimci Edgar Şar ve Medyascope muhabiri Ali Macit ile Kaftancıoğlu’nun teslim olmasını, Medyascope muhabiri Dilek Şen ile Gezi Parkı anmasını konuşacağız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.