Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bedavaya aldığı koltuktan 36 bin dolar çıktı

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Kaliforniya eyaletinde bir kadın, ikinci el eşya satış sitesi Craigslist’ten bedavaya aldığı bir koltuğun içinde 36 bin dolar buldu.

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Kaliforniya eyaletindeki Colton şehrinde yeni bir eve taşınan Vicky Umodu, ikinci el satış sitesi Craiglist’ten iki adet koltuk ve bir adet sandalyeyi ücretsiz olarak satın aldı.

“Hiledir diye düşündüm”

Başlangıçta mobilyaların ücretsiz olduğu bu teklife temkinli yaklaştığını belirten Umodu, “Belki bir hiledir diye düşündüm ve satıcıyı aradım” dedi. Satıcıyı aradıktan sonra, bir aile üyelerinin yakın zamanda öldüğünü ve bu yüzden ölen kişiye ait eşyaları evde görmek istemediğini öğrenen Umodu, “Yeni taşındım ve evimde hiç eşya yoktu. Çok heyecanlandım, bu yüzden eşyaları aldık ve getirdik” dedi.

Koltuğu eve getirdikten sonra minderde bir tuhaflık gören ve minderi açıp bakan kadın, minderin içinde birçok zarf ve zarfların içine konulan 36 bin dolar buldu. Daha sonra satın aldığı kişiyi aradığını ve koltuğun içinde para bulduklarını anlatan Umodu, parayı teslim ettiklerini ve ailenin de kendisine teşekkür ederek yeni evine buzdolabı satın alması için kendisine 2 bin 200 dolar verdiklerini söyledi:

“Kendilerinden bir kuruş dahi beklemiyordum. Çok teşekkürler!”

Kaynak: Guardian

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.