Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Türkiye’ye geliyor

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro’nun, yarın (8 Haziran) Türkiye’ye resmi ziyarette bulunarak AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceği açıklandı.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro’nun, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine yarın (8 Haziran) Türkiye’ye resmi ziyarette bulunacağı duyuruldu. Görüşmede iki ülke arasındaki işbirliğinin geliştirilmesine yönelik adımların yanı sıra, bölgesel ve küresel meselelerin de ele alınacağı öğrenildi.

Maduro, nisan ayında düzenlenen Venezuela-Türkiye Ortak İşbirliği Komisyonu’nda iki ülkenin turizm, sağlık, havayolu ve ticaret bağlantıları alanlarında işbirliğine açık olduğuna dikkat çekmişti. Türkiye’yi dost ülke olarak tanımlayan Maduro, Erdoğan için ”Onunla bir yol açtık, ortak faydalarımız için bir kardeşlik ve işbirliği yolu inşa ettik” diye konuşmuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.