Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

NBA finallerinde üçüncü maç: Boston Celtics, Golden State Warriors’ı konuk edecek

NBA finallerinde Golden State Warriors ile Boston Celtics’i karşı karşıya getiren eşleşmede üçüncü maç bu gece oynanacak. Boston’ın evi TD Garden’daki müsabaka bu gece saat 04.00’te S Sport’tan naklen yayınlanacak. Karşılaşma öncesi seride 1-1’lik eşitlik bulunuyor.

Seride geride kalan iki karşılaşmada iki ekip de birer galibiyet elde etmişti. Chase Center’da oynanan ilk karşılaşmada Golden State Warriors kendi seyircisi önünde üçüncü çeyrekte avantajı yakalasa da son çeyrekte 40-16’lık üstünlük yakalayan Boston Celtics, karşılaşmadan da 120-108 galip ayrılarak seride 1-0 öne geçmişti. 

İkinci karşılaşmada ise başabaş geçen ilk yarının ardından yine üçüncü çeyrekte üstünlük sağlayan Golden State Warriors, üçüncü çeyrekte 35-14’lük üstünlük elde etti. Bu kez son periyotta da üstünlüğünü koruyarak Boston Celtics’in geri gelmesine izin vermeyen Warriors karşılaşmadan 107-88 galip ayrılarak seride durumu 1-1’e getirmişti.

İkinci maçta hafızalara kazınan Jordan Poole’un kaydettiği “Buzzer Beater”:

https://twitter.com/NBA/status/1534344458296299520?s=20&t=fnsSNwBClbrv7YvZLM0OAQ

Yazan: Yahya Kemal Doğan

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler