Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Yalçın Karatepe ile ParaPolitik (126): Düzenlemeler hayal kırıklığı yarattı

ParaPolitik programının bu haftaki bölümünde Prof. Dr. Yalçın Karatepe, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın “Türkiye Ekonomi Modeli” kapsamında dün akşam açıkladığı yeni adımları değerlendirdi. Açıklanan kararların ülkenin karşılaştığı hiçbir ekonomik sorunu çözemeyeceğini savunan Karatepe, “Dün gece açıklanan kararlar karşılaştığımız ekonomik sorunlara çözüm olmayacak. Görülen o ki iktidar sorunların neden ortaya çıktığının farkında bile değil. Kurların yükselmesini önlemeyecek bu kararlar sadece vatandaşın kredi kullanımını zorlaştıracaktır ve bu da hayatı daha zor hale getirecektir” diye konuştu.

Yayını buradan izleyebilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.