Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (12 Haziran 2022): Türkiye-Yunanistan hattı: İlişkiler neden gerildi? |  Nilgün Arısan Eralp değerlendirdi 

Editör: Buket Topaktaş

Türkiye ile Yunanistan arasında tansiyon, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’in Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ziyareti ve ardından AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarıyla yeniden artmış durumda. Liderler arasındaki atışmalar sürerken her iki ülkeden de açıklamalar geliyor. İlişkiler nasıl bu kadar gerildi, atışmanın olası bir çatışmaya dönüşme ihtimali var mı? Haber Hafta Sonu’nda bu akşam Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Avrupa Birliği Çalışmaları Merkezi Direktörü Nilgün Arısan Eralp değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.