Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

CHP’den İzmir-Manisa çıkarması – Kılıçdaroğlu ve parti yöneticileri sorun dinleyecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) önümüzdeki hafta sonu İzmir ve Manisa’ya adeta çıkarma yapacak. Her iki ilde saha çalışması yapılacak, bölgenin sorunları ve yapılması gerekenler ele alınacak.

İzmir ve Manisa’daki çalışmaları, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke planlıyor. Toplantıya ve çalışmalara Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Parti Meclisi üyeleri, milletvekilleri ve bölgenin belediye başkanları katılacak. 

Parti yetkililerinden aldığımız bilgiye göre CHP lideri Kılıçdaroğlu, 16 Haziran Perşembe günü Ankara’da Türk Demokrasi Vakfı’nın yeniden faaliyete geçmesi nedeniyle düzenlenen toplantıya katılacak. Kapanan Anavatan Partisi (ANAP) tarafından kurulan vakıf bir süredir faal değildi. Demokrat Parti’nin desteğiyle vakıf yeniden çalışmalara başlayacak ve bu toplantıya Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal katılacak.

Kılıçdaroğlu 17 Haziran Cuma günü parti yöneticileri ve milletvekilleriyle İzmir’e gidecek. İzmir ve Manisa’da iki gün boyunca Kılıçdaroğlu ve partililer gruplara bölünerek sokak gezileri, esnaf görüşmeleri ve vatandaşların sorunlarının dinleneceği toplantı ve etkinliklere katılacak. Cuma günü akşam saatlerinde ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediye olarak üç yılda yapılanlara ve önümüzdeki iki yılda yapılması planlanan projelere ilişkin bir sunum yapacak. Sunumdan sonra ise katılımcılarla akşam yemeği yenecek.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.