Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (13 Haziran 2022): Ekonomideki adımlar iktidarın seçimi kazanmasında etkili olacak mı? | Prof. Dr. Kamil Yılmaz değerlendirdi

Editör: Egemen Gök

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası nisan ayına ilişkin ödemeler dengesi istatistiklerini yayımladı. Verilere göre, nisanda cari açık 2,74 milyar dolar olurken yıllıklandırılmış cari açık 25,71 milyar dolar oldu. Böylelikle 2021 Temmuz’dan bu yana en yüksek yıllıklandırılmış açık kaydedildi. Öte yandan ekonomide önlemler arka arkaya geliyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı, gelire endeksli devlet iç borçlanma senedinin (GES) detaylarını açıkladı. Bakanlığın duyurduğu “Gelire Endeksli Senet” ne işe yarayacak, açıklanan paketler ekonomideki gidişata çare olacak mı? Güne Bakış’ta bu akşam Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kamil Yılmaz değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.