Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (13 Haziran 2022): Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na adaylık baskısı & Ekonomide yeni adımlar ne getirecek?

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün (12 Haziran) Van’da gençlerle buluştu. Muhalefetin cumhurbaşkanı adayını soran Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na “Sen aday mısın değil misin onu açıkla, ya da adayını açıkla. Şu an altılı masa ne yapacağını şaşırmış durumda. Biz yolumuza Bahçeli ile Cumhur İttifakı ile yürüyoruz” diye seslendi. Cumhur İttifakı’nın adayı olduğunu açıklayan Erdoğan’ın seçim stratejisi ne olacak? Altılı masa ortak adayını ne zaman açıklamalı? Ekonomideki gidişat seçimde kimi nasıl etkiler? Prof. Dr. Emre Erdoğan, siyasette son gelişmeleri Gündem’de yorumladı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın geçen hafta duyurduğu “Gelire Endeksli Senet” ne işe yarayacak? Türkiye Ekonomi Modeli çerçevesinde iktidarın attığı iktisadi adımlar, enflasyona çözüm olacak mı? Döviz kurları ve enflasyon nereye gidiyor? Dünya piyasalarında son durum ne? Kare Portföy Genel Müdürü Dr. Ümit Kumcuoğlu, ekonominin gidişatını Gündem’de değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.