Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Selim Kuneralp ve Senem Görür ile Kordiplomatik (20): Türkiye-Yunanistan hattında son yılların en gergin dönemi & İkinci bir Kardak krizi yaşanır mı?

Türkiye siyasî tarihinde her zaman inişli-çıkışlı seyreden Ankara-Atina ilişkileri şu günlerde en gergin dönemlerinden birini yaşıyor. Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’in Amerikan Kongresi’nde Türkiye’nin ismini vermeden “Onlara F-16 satmayın!” demesi ile başlayan ve daha sonra AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Benim için artık Miçotakis diye biri yok” demesi üzerine devam eden gerilim hızla tırmanıyor. Bu gerilim nereye gider? İkinci bir Kardak krizi yaşar mıyız? Bu söylemler iç politikaya yönelik bir araç mı?

Kordiplomatik‘te Senem Görür sordu, emekli Büyükelçi Selim Kuneralp ve Prof. Dr. İlhan Uzgel yanıtladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.