Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

UEFA Uluslar Ligi: Türkiye’nin konuğu Litvanya

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi C Grubu’ndaki dördüncü maçında İzmir’de Litvanya ile karşılaşacak. Saat 21.45’te başlayacak müsabaka, TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Türkiye, Litvanya ile kozlarını paylaşacak

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi C Grubu’ndaki dördüncü maçında Litvanya ile kozlarını paylaşacak. Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak mücadelede Fransa Futbol Federasyonu’ndan Stephanie Frappart düdük çalacak.

Gruba üçte üç yaparak başlayan Ay-Yıldızlılar, dördüncü maçında Litvanya’yı konuk edecek. Türkiye, rakibi ile tarihinde ikinci kez karşı karşıya gelecek. Milliler, rakibi ile deplasmanda oynadığı ilk karşılaşmayı 6-0 kazanarak adeta gövde gösterisi yapmıştı.

Türkiye, Alman teknik adam Stefan Kuntz yönetiminde 11. maçına Litvanya karşısında çıkacak. Milli takım, Kuntz ile çıktığı 10 maçta yedi galibiyet, bir beraberlik ve iki mağlubiyet yaşarken, rakip fileleri 26 kez havalandırıp, kalesinde 9 gol gördü.

Türkiye’nin Litvanya’yı 6-0 yendiği karşılaşmanın özet görüntüleri:

Üç maç sonunda oluşan puan durumu:

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.