Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

K-Pop grubu BTS, grup faaliyetlerine ara veriyor

Dünyaca ünlü Güney Koreli K-Pop grubu BTS, kendi kimliklerini keşfetmek ve solo projelerine ağırlık vermek için grup faaliyetlerine bir süre ara vereceklerini duyurdu. Grup, YouTube kanalları üzerinden yayınlanan videolarında bu aranın sonsuza kadar sürmeyeceğini söyledi.

Güney Koreli K-Pop grubu BTS, dün (14 Haziran) yıldönümlerini kutladıkları akşam yemeğinde hayranlarına solo projelerine ağırlık vermek için grup faaliyetlerine bir süre ara vereceklerini duyurdu. BTS bu duyuruyu, grubun geleceğini tartıştıkları ve yıldönümlerini kutladıkları yıllık FESTA akşam yemeğinde yaptı.

Grup üyelerinin tüm konuşmaları BTS’nin resmi YouTube hesabından yayınlandı.

Jimin: “Kimliklerimizi keşfetmeye çalışıyoruz”

Grubun üyelerinden Jimin, zorlu bir süreçten geçtiklerini belirterek, “Kendi kimliklerimizi keşfetmeye çalışıyoruz ve bu bizim için zor bir süreç” dedi.

Sohbet sırasında grubun bir diğer üyesi RM, grubun her bir üyesinin olgunlaşması gerektiğini belirtti. Sürekli bir şeyler üretmenin yorucu olduğunu da söyleyen RM, K-Pop grubu olmanın zorluklarını ise şöyle dile getirdi:

“K-Pop grubu olmanın ve hayranlara sahip olmanın en zor yanı, size olgunlaşma zamanı bırakmaması.”

Grup üyeleri, BTS’nin hem grup olarak hem de bireyler olarak hatırlanması istediklerini belirterek ara verme kararlarının da sonsuza kadar sürmeyeceğini söyledi.

Kaynak: BBC

Derleyen: Burak Siperli

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.