Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (16 Haziran 2022): Erdoğan TÜSİAD’ı hedef aldı | Abdullah Akyüz ve Mustafa Sönmez değerlendirdi

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) yöneticileri, Türkiye’nin ekonomisine dair açıklamalarda bulundu. Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan’ı sert sözlerle hedef aldı.

Editör: Egemen Gök

Diyarbakır’da gözaltına alınan gazetecilerden 16’sı tutuklandı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında 8 Haziran’da 20’si gazeteci 22 kişi gözaltına alınmıştı.

Türk Demokrasi Vakfı’nın Ankara’da düzenlediği “Türk Demokrasi Vakfı; Yeniden” başlıklı toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Bülent Arınç ve Ertuğrul Günay gibi isimler katıldı. Toplantı salonuna giren Kılıçdaroğlu, pek çok kişiyle el sıkışırken Bülent Arınç ile el sıkışmadı ve kafa selamı vermekle yetindi.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, eski TÜSİAD Washington Temsilcisi, George Washington Üniversitesi öğretim görevlisi Abdullah Akyüz ve iktisatçı Mustafa Sönmez ile Erdoğan-TÜSİAD arasındaki gerginliği konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.