Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ryan Gosling’in Ken rolüyle ilk fotoğrafı paylaşıldı

Warner Bros. Pictures, Ryan Gosling’in Barbie’nin erkek arkadaşı Ken’i canlandırdığı “Barbie” filminden bir fotoğraf paylaştı. Gosling’in hayranları ve birçok sosyal medya kullanıcısı, Ken karakterinin Gosling’in imajını zedeleyeceğini söyleyerek paylaşılan fotoğrafa sert tepki gösterdi.

Warner Bros. Pictures, Kanadalı aktör Ryan Gosling’in “Barbie” filminde Barbie bebeğin erkek arkadaşı Ken rolünü oynadığı sahneden bir kesit paylaştı. Sarı saçları, turuncuya boyanan teni ve karın kasları ile Gosling, filmde kolsuz bir kot yelek giyiyor ve iç çamaşırının üzerinde ise canlandırdığı karakterin ismi yazıyor.

Gosling hayranları ve birçok sosyal medya kullanıcısı, aktörün bu rolüne tepki gösterdi.

İşte o tepkilerden bazıları:

https://twitter.com/EceUzuns/status/1537116606110777346?s=20&t=CzITc-S3rHoSm7tuUbW44A

Warner Bros. ayrıca Margot Robbie’nin “Barbie” rolünü canlandırırken çekilmiş bir fotoğrafını da takipçileriyle paylaştı.

Film 21 Temmuz 2023’te izleyicilerle buluşacak.

Kaynak: CNN

Derleyen: Burak Siperli

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.