Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

#CANLI Türkiye siyasetinde bugün: Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a “hodri meydan”, motorinin litresi 30 lirayı geçti, 18 milyon öğrenci karne alıyor

  • CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, “Beni çağırırsın senin televizyon kanalların var, orada sana cumhurbaşkanı adayının kim olacağını açıklayacağım. Yüreği yetiyorsa çıksın karşıma. Dışarıdan niye gazel okuyor” dedi.
  • Dün gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 80 kuruş zam geldi. İstanbul’da motorinin litre fiyatı 30 TL oldu.
  • 2021-2022 eğitim öğretim yılı bugün sonlanıyor. Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 18 milyon öğrenci, karne alarak yaz tatiline girecek. 2022-2023 eğitim öğretim yılı ise 12 Eylül 2022’de başlayacak ve 16 Haziran 2023’te sona erecek.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.