Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: “Yüreğin yetiyorsa çağırırsın beni senin televizyon kanallarına, orada cumhurbaşkanı adayının kim olacağını açıklarım”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı televizyon programında cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin konuştu. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen Kılıçdaroğlu, “Erdoğan beni çağırırsın senin televizyon kanalların var, orada sana cumhurbaşkanı adayının kim olacağını açıklayacağım” dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, FOX TV’de İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtladı.

Muhalefetin cumhurbaşkanı adayının kim olacağı sorusunu yanıtlayan Kılıçdaroğlu, “‘Yüreğin varsa cumhurbaşkanı adayını açıkla’ diyor. Arkadaş, yüreğin yetiyorsa beni çağırırsın, senin televizyon kanalların var, orada çıkarsın karşıma, oturur hesaplaşırız. Ben de sana orada cumhurbaşkanı adayının kim olacağını açıklarım. Yüreği yetiyorsa çıksın karşıma” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.