Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (19 Haziran 2022): Yaklaşan NATO zirvesi, Türkiye’nin olası Suriye operasyonu, Türkiye-Yunanistan gerilimi |  Hakan Okçal değerlendirdi

Editör: Buket Topaktaş

Dış politika gündemi yoğun. NATO Liderler Zirvesi bu ayın sonunda İspanya’nın başkenti Madrid’de yapılacak. Türkiye, İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliğine karşı çıkıyor. Öte yandan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Suriye’nin kuzeyine askeri harekat düzenleneceğinin sinyalini verdiği açıklamalarının yankıları da sürüyor. Olası harekat için son günlerde Rusya’dan ve bazı Rus yetkililerden olumsuz mesajlar geldi. Dış politikadaki bir diğer konu da Türkiye-Yunanistan arasındaki gerilim. Haber Hafta Sonu’nda bu akşam emekli Büyükelçi Hakan Okçal, dış politika gündemini ve iç politikaya yansımalarını değerlendirdi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.