Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Memleket Partisi’nde altı istifa, iki yeni atama

Memleket Partisi’nde altı üst düzey yönetici istifa etti. Partiden istifalara ilişkin bir açıklama gelmezken yeni atamalara ilişkin duyuru yapıldı.

Memleket Partisi’nde, Parti Sözcüsü Gaye Usluer, Genel Sekreter Hakkı Akalın, Genel Sayman Serkan Ufuk Akgün, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Büyükuslu, Parti Meclisi üyeleri Meryem Şengül Kala ve Oğuz Giray istifa etti. Parti Sözcüsü Gaye Usluer, istifasını Twitter’dan açıkladı. Usluer, “Gün küçük olsun bizim olsun zamanı değil. Ya kazanılacak ya da kazanılacak bir seçim sürecinin içindeyiz. Aksi düşünülemez, düşünülmemeli” dedi.

https://twitter.com/GayeUsluer/status/1538856543046746112?cxt=HHwWgICyie33jtsqAAAA

Partiden istifalara ilişkin bir açıklama yapılmazken Merkez Yönetim Kurulu toplantısı yapılarak yeni görevlendirmelerin yapıldığı duyuruldu. Yapılan duyuruya göre, Memleket Partisi Genel Başkanvekilliği’ne Nurdan Şahin Demirbağ, Parti Sözcülüğü görevine ise İpek Özkal Sayan seçildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.