Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Burak Yılmaz’dan Fortuna Sittard’a beş yıllık imza

Son iki sezonu Fransa’da Lille forması altında geçiren 37 yaşındaki Burak Yılmaz, Hollanda Eredivisie ekiplerinden Fortuna Sittard ile 2+3 yıllık sözleşme imzaladı. 

2020-2021 sezonunda Lille forması ile yıldızlarla dolu PSG’nin önünde Fransa Ligue 1 şampiyonluğunu elde eden Burak Yılmaz, geçen sezonda da Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmişti. Lille kariyerinde forma giydi 73 karşılaşmada 25 gol atıp 10 asist yapan tecrübeli santrfor, gollerine artık Hollanda Futbol Ligi Eredivisie’de devam edecek. “Kral” lakaplı oyuncu, Fortuna Sittard kulübü ile iki yılı futbolcu, üç yılı antrenör olarak toplam beş yıllık sözleşmeye imza attı.

Fortuna Sittard, Burak Yılmaz transferini bu video ile duyurdu:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.