Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kulüpler Birliği Vakfı’nın yeni başkanı Ali Koç oldu

Kulüpler Birliği Vakfı, bugün (21 Haziran) Maslak’taki ofisinde toplandı. Yapılan seçime tek aday olarak giren Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, vakfın yeni başkanı oldu.

Kulüpler Birliği Vakfı, Maslak’taki ofisinde toplandı. Birliğin yeni başkanı Fenerbahçe Spor Kulübü’nün de başkanlığını yapan Ali Koç oldu. Toplantıya, Süper Lig’de yer alan kulüplerin başkan ya da yöneticileri katıldı.

Kulüpler Birliği Vakfı’nın önceki başkanı Ahmet Ağaoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu’nda (TFF) gerçekleştirilecek seçimin ardından görevini bırakacağını açıklamıştı. TFF’deki seçimin ardından Kulüpler Birliği Vakfı’nda da seçim yapıldı. Tek aday olarak seçime giren Ali Koç, Kulüpleri Birliği’nin yeni başkanı oldu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.