Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (22 Haziran 2022): Muhammed bin Selman’ın Erdoğan ile görüşmesi | Cemal Kaşıkçı “davası” | Marmaris’te orman yangını

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün (21 Haziran) Hisarönü Mahallesi Bördübet mevkiinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Marmaris’e gitme kararı aldı.

Editör: Egemen Gök

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman resmi temaslarda bulunmak üzere bugün Ankara’ya geldi.

Yargıtay, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Sultanbeyli dosyası kapsamında tutuklanan ve müebbet hapis cezası verilen 66 askeri öğrenci hakkındaki kararı bozdu.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, Medyascope muhabiri Emine Bıçakcı ile gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın öldürüldüğü İstanbul’daki Suudi Arabistan Konsolosluğu önünden Muhammed bin Selman’ın ziyaretine ilişkin detayları, Medyascope Yayın Yönetmeni Ruşen Çakır ile Prens Selman’ın kritik Ankara ziyaretini ve Türkiye-Suudi Arabistan ilişkilerini konuşacağız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.