Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İYİ Parti lideri Meral Akşener Tekirdağ’da – “Ne olursunuz, ölüyoruz, bizi kurtarın!”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün (23 Haziran) Tekirdağ’daydı. Akşener, Tekirdağ’da ilk olarak Süleymanpaşa ilçesinde esnaf ziyareti yaptı, ardından Malkara ve Hayrabolu’yu ziyaret etti. Günü Çorlu’da yaptığı esnaf ziyareti ve halk buluşması ile bitiren İYİ Parti liderine ilgi yoğundu.

Haber: Emine Bıçakcı & Ali Deniz Çakır

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, bugün gezisine Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa’da başladı. Ziyaretteki ana gündem maddelerinden biri asgari ücretti. Akşener, emekli maaşlarının en az asgari ücret kadar olması gerektiğine vurgu yaparak, “Sandıkta el ele verip bu harami düzeni emekli edeceğiz” dedi.

Akşener’in Süleymanpaşa’da ziyaret ettiği dükkânlardan birinin, Tekirdağ AKP İl Başkanı’na ait olduğu ziyaret sırasında ortaya çıktı. Akşener’in dükkânın yöneticisine “Geçinebiliyor musunuz?” diye sorması üzerine, dükkânın yöneticisi, “Üniversitede çocuk okutuyorum, herkes gibi biz de sıkıntılar çekiyoruz” diyerek ekonomiden şikâyet etti.

Ne olursunuz, ölüyoruz, bizi kurtarın!

Akşener’in gezisinde ikinci durağı, Malkara’ydı. Malkara’da Akşener’in konuşma yaptığı sırada mikrofon uzattığı bir kadın, Akşener’e “Ne olursunuz, ölüyoruz, bizi kurtarın!” diye seslendi.

İYİ Parti lideri, Malkara’daki konuşmasında, Erdoğan’ın ve danışmanlarının aldığı maaşları eleştirdi. Vatandaşın asgari ücretten dert yanması üzerine Akşener, “Halkın çocuğu işsiz ama beş maaş alan, altı maaş alan danışman var” diye konuştu.

Akşener, Tekirdağ’daki bir başka durağı olan Hayrabolu’da da esnafla bir araya geldi. Bir fırın sahibi, işlerinin kötü gidişinden dert yandı. Akşener’le konuştuğu sırada esnafın gözleri doldu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.