Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

#CANLI Türkiye siyasetinde bugün: 900. haftalarında Galatasaray Meydanı’na çıkmak isteyen Cumartesi Anneleri’ne polis müdahalesi: Çok sayıda gözaltı var

  • 27 Mayıs 1995’ten bu yana İstanbul’da Galatasaray Meydanı’nda kaybedilen yakınlarının akıbetini sormak için eylem düzenleyen Cumartesi Anneleri’nin eylemleri 900. haftasına girdi.
  • Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü, tarım kredi kooperatiflerine ve bazı marketlere ucuza sattığı şekere yüzde 67, diğerlerine yüzde 37 zam kararı aldı. Yeni fiyatlar 27 Haziran’dan itibaren geçerli olacak.
  • Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, geçen salı (21 Haziran) günü başlayan ve dört gün süren orman yangınının söndürüldüğünü ve soğutma çalışmalarının başlatıldığını açıkladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.