Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (27 Haziran 2022): Özel hayatın gizliliği ve kamusal fayda | BDDK’dan yeni açıklama

Editör: Egemen Gök

Pazar günü bazı siyasetçi ve iş insanlarının özel anları sosyal medyanın gündemindeydi. CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun eski eşiyle yaptığı telefon görüşmesi, eski eşinin ismi ile açılan bir twitter hesabından paylaşıldı. Akşam saatlerinde ise TGRT ve İhlas Holding’in Genel Müdürü Rasim Kaan Aytoğu’na ait olduğu iddia edilen özel görüntüler sosyal medyanın gündemindeydi.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, 24 Haziran Cuma akşamı piyasalar kapandıktan sonra duyurduğu bankalardan TL kredi kullanımına kısıtlama getiren kararına ilişkin kapsamlı bir açıklama yaptı.

Dün İstanbul Taksim’deki Onur Yürüyüşü’nde gözaltına alınan 373 kişi serbest bırakılmaya başladı.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici sosyal medyanın gündemine oturan görüntüleri, özel hayatın gizliliğini ve kamu yararını konuşacağız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.