Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (28 Haziran 2022): NATO Liderler Zirvesi bugün başlıyor  | Prof. Dr. İlhan Uzgel değerlendirdi

Editör: Sahra Atila
Bugün Madrid’de başlayacak olan NATO Liderler Zirvesi, 73 yıllık Kuzey Atlantik İttifakı’nın tarihindeki en kritik zirvelerinden biri olacak. Rusya’nın Ukrayna’yı işgaliyle birlikte İsveç ve Finlandiya’nın da üyelik için sinyal verdiği NATO’nun belki de geleceğini şekillendirecek. Reuters’ın konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberinde, Türkiye’nin Finlandiya ve İsveç’in NATO’ya üyelik talebine ilişkin görüşünün NATO zirvesinde de değişmesinin beklenmediği ileri sürüldü. Ayrıca NATO Liderler Zirvesi öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla Türkiye, NATO, İsveç ve Finlandiya arasında liderler düzeyinde bir dörtlü zirve yapılacak. Medyascope Gündem’de bugün Prof. Dr. İlhan Uzgel değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.