Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (30 Haziran 2022): Erdoğan NATO’da ne kazandı? | Biden – Erdoğan görüşmesi | Asgari ücret görüşmeleri

Editör: Egemen Gök

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden arasındaki görüşme sona erdi. İki liderin NATO Liderler Zirvesi kapsamında bulundukları İspanya’nın başkenti Madrid’deki görüşmesi 1 saat 10 dakika sürdü.

Hekimler ve sağlık çalışanları, aile hekimlerine dayatılan “ceza yönetmeliğini” protesto etmek için Sağlık Bakanlığı önünde basın açıklaması yapmak istedi. Valilik eyleme izin vermeyince grup, açıklamayı Sağlık Bakanlığı’nın arkasında bulunan Ankara Şehir Hastanesi’nin acil girişinde yapmak için toplandı. Bekleyiş sürerken polis ile sağlık çalışanları arasında gerginlik yaşandı. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de ilk maymun çiçeği vakasının tespit edildiğini duyurdu. 

Usta oyuncu Cüneyt Arkın için Atatürk Kültür Merkezi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törenin ardından Arkın, Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.