Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (30 Haziran 2022): Altılı masa pazar günü İYİ Parti’nin ev sahipliğinde toplanıyor | Asgari ücret 5 bin 500 lira oldu

Editör: Egemen Gök

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete yapılan zammı açıkladı. Buna göre yeni asgari ücret net 5 bin 500 TL oldu.

Altılı masanın beşinci toplantısı pazar günü İYİ Parti’nin ev sahipliğinde yapılacak. Daha önce hep akşam yemeğinde bir araya gelen liderlerin bu defa saat 14:00’te buluşması planlanıyor.

Türkçe yayın yapan Amerika’nın Sesi ve DW Türkçe’nin internet sitelerine erişim engeli getirildi. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, bu iki kurumun şubat ayında lisans başvurusu yapmasını istemiş ancak kurumlar başvuruda bulunmamıştı.

Artvin’in Kemalpaşa ile Hopa ilçeleri arasında meydana gelen heyelanda bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı. Hopa’ya bağlı Esenkıyı Köyü Muhtarı Yaşar Papila, heyelanla ilgili son durumu Medyascope’a anlattı. 

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, Işık Üniversitesi’nde çalışmalarına devam eden siyasetbilimci Dr. Onur Alp Yılmaz ile altılı masayı ve muhalefeti konuşacağız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.