Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mısır’da köpekbalığı saldırısı: İki kişi hayatını kaybetti

Mısır Çevre Bakanlığı, Hurgada şehri kıyılarında Kızıldeniz’de yüzen Romanyalı bir turistin ve Avustralyalı bir kadının köpekbalığı saldırısı sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakanlık, saldırının oluştuğu koşulları incelemek için bir komite kurduğunu belirtirken bölgedeki tüm aktiviteleri bir süreliğine yasakladı.

Mısır Çevre Bakanlığı, dün (3 Haziran) Mısır’ın Hurgada şehrinin kıyılarında Kızıldeniz’de yüzen iki kişinin köpekbalığı saldırısı sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı.

Saldırıya uğrayan kişilerin saldırının ardından özel bir hastaneye götürüldüğü ve hastanede hayatlarının kaybettikleri belirtildi.

Görgü tanıkları, 68 yaşındaki Avustralyalı bir kadının ölümüne sebep olan köpekbalığı saldırısından saatler sonra 40’lı yaşlarındaki Romanyalı bir turistin cesedinin bulunduğunu anlattı. Bakanlık ise saldırının oluştuğu koşulları incelemek için bir komite kurulduğunu ve bölgedeki tüm aktivitelerin bir süreliğine yasaklandığını açıkladı.

Kaynak: Guardian

Derleyen: Burak Siperli

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.