Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Tatsız son: Cristiano Ronaldo, Manchester United’dan ayrılmak istediğini açıkladı

Manchester United’ın geçen sezon yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Cristiano Ronaldo, İngiliz kulübünden ayrılmak istediğini yönetime iletti. 

Cristiano Ronaldo, Manchester United’a rest çekti

Cristiano Ronaldo’nun Manchester United kariyeri oldukça tatsız şekilde sona ermek üzere. Kırmızı Şeytanlar’ın geçen sezon yaz transfer döneminde Juventus’tan 15 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği Portekizli yıldız, kulüpten ayrılmak istediğini yönetime iletti. 

İngiltere’nin saygın yayın organlarından The Times’ta yer alan habere göre; Cristiano Ronaldo ile Manchester United arasında UEFA Şampiyonlar Ligi bileti alınamamasının ardından ipler koptu. Erik ten Hag yönetiminde yeni sezona iddialı hazırlanan United ise Ronaldo’nun takımdan ayrılmasına sıcak bakmıyor. Öte yandan 37 yaşındaki yıldız için şimdiden Avrupa’nın dev kulüpleri sıraya girmiş durumda. İngiliz basınından elde edilen bilgilere göre; Chelsea, Bayern Münih ve Napoli, yıldız futbolcuyu kadrosuna katabilmek için yarışacak. 

Geçen sezon yeniden döndüğü yuvasında 38 maça çıkan Cristiano Ronaldo, bu maçlarda toplam 24 gol ve üç asistlik performans ortaya koymuştu. Ronaldo, ilerleyen yaşına rağmen takımının en skorer ismi olmayı başarmıştı.  

https://www.youtube.com/watch?v=f04WACKndNo

Kaynak: The Times

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.