Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

CHP’den yaz atağı: Kılıçdaroğlu’nun yedi bölgede yapacağı toplantıların ilki Ağrı’da

CHP, TBMM’de her salı yaptığı grup toplantılarını TBMM’nin tatile çıkmasıyla birlikte yaz boyunca farklı bir ilde yapma kararı aldı. CHP’nin 24 Temmuz pazar Balıkesir’de üçüncüsünü yapacağı Milletin Sesi mitinginin ardından ilk grup toplantısı 2 Ağustos Salı günü Ağrı’da yapılacak. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son dönemlerde sık sık “Biz Kuvayi Milliyeciyiz” diyordu. Milletin Sesi mitinglerinin üçüncüsü ise Balıkesir’de Kuvayi Milliye Meydanı’nda yapılacak. CHP, Milletin Sesi mitinginin ardından illerde grup toplantılarına başlayacak.

CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, grup toplantıları ve mitinglerin Genel Merkez tarafından planlandığını, bu çalışmaların yanı sıra il ve ilçe başkanlıklarının da kendi çalışmalarını sürdüreceğini söyledi. 

Oğuz Kaan Salıcı

“Biz bu yazı, vatandaşımızla iç içe geçireceğiz”

Salıcı, Balıkesir’de yapılacak mitinge ilişkin şunları söyledi: 

“Biz Kuvayi Milliyeci insanların oluşturduğu bir partiyiz. Balıkesir’de hem vatandaşlar kendi sözünü söyleyecek hem de Sayın Genel Başkanımız geleceğe, Millet İttifakı ve onun kuracağı iktidara dair söyleyeceklerini paylaşacak. Doğu, Güneydoğu’ya gidişlerimiz artacak, daha fazla yerle temas edeceğiz. Doğu Masası’nın yanı sıra Karadeniz Masası ve İç Anadolu Masası da çalışmalarını arttıracak. Biz bu yazı, bayramdan sonraki süreci vatandaşımızla iç içe geçireceğiz.”

Erdoğan Toprak

“En doğu ilimizden en batıdaki ilimize kadar dolaşacağız”

CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, ilk toplantının Ağrı’da yapılacağını belirterek, “En doğu ilimizden en batıdaki ilimize kadar dolaşacağız. Salı günleri genel başkan yardımcıları, milletvekilleri, grup başkanvekilleri ile illere gideceğiz. Genel başkan bir yerde grubu toplayacak diğer arkadaşlarımız ise ilçelere, köylere gidecekler. Toplumun sorunlarını dinleyecekler. Her ille ilgili hazırlık yapmak istiyoruz” dedi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.