Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ODTÜ Rektörlüğü, mezuniyet töreninin Devrim Stadyumu’nda yapılmayacağını açıkladı

ODTÜ Rektörlüğü, öğrencilere bir mail atarak bu yılki mezuniyet töreninin “güvenlik sebepleri nedeniyle” Devrim Stadyumu’nda yapılmayacağını duyurdu.

ODTÜ Rektörlüğü, bu yılki mezuniyet töreninin Devrim Stadyumu’nda yapılmayacağını açıkladı. Öğrencilere bir mail atan rektörlük, “kendilerine ulaşan bilgiler doğrultusunda, güvenlik sebepleriyle bu yılki mezuniyet töreninin Devrim Stadyumu’nda yapılmasının mümkün olmadığını” belirtti. Mezuniyet törenlerinin bölümlerin bünyesinde ve fakültelerin organizasyonunda 2-5 Ağustos 2022 tarihlerinde yapılacağı aktarıldı. 

Rektörlükten öğrencilere gönderilen yazı şöyle:

Geçen sene öğrenciler Devrim Stadyumu’na gitmişlerdi

Geleneksel olarak Devrim Stadyumu’nda yapılan ODTÜ mezuniyet töreni, 2020’de salgın nedeniyle yapılmamış, geçen sene ise aynı sebepten ötürü her bölümün kendi mezuniyet törenini organize etmesi istenmişti. Bazı öğrenciler ise Devrim Stadyumu’nda alternatif bir mezuniyet töreni düzenlemişlerdi.

2019’a Ekrem İmamoğlu pankartları damga vurmuştu

2019 yılında Devrim Stadyumu’nda yapılan son mezuniyet törenine ise yeni İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu hakkında hazırlanan pankartlar damga vurmuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.