Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (9 Temmuz 2022): Kılıçdaroğlu’nun helalleşme ziyaretleri, siyasi iktidarın görevleri ve altılı masa ve HDP’nin seçimlerdeki tutumu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun “helalleşme” kapsamında yaptığı görüşmeler devam ediyor. 6 Temmuz’da Balyoz davası mağduru emekli Tümamiral Deniz Kutluk’u ziyaret eden Kılıçdaroğlu, 7 Temmuz’da da 28 Şubat mağduru öğretmen Sultan Kara’ya misafir oldu. Eşi Selvi Kılıçdaroğlu’yla öğretmenin evinde kahvaltı eden Kılıçdaroğlu, çıkışta açıklama yaptı ve toplumsal barış mesajı verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İYİ Parti, Gelecek Partisi, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’den oluşan altılı masada beşinci toplantıya 3 Temmuz’da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ev sahipliği yaptı.

Haber Hafta Sonu’nda bu akşam Prof. Dr. Gülgün Erdoğan Tosun siyasetin gündemini değerlendirdi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.