Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Arınç’ın yeğeni Demokrat Parti’ye katıldı: “Güzel ülkemin her köşesinden yükselen adalet çığlıklarına daha fazla duyarsız kalamazdım”

AKP’nin kurucularından, eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’ın yeğeni Ezgi Akgun Biber, Demokrat Parti’ye katıldı.

AKP’li Bülent Arınç’ın yeğeni Ezgi Akgun Biber, Demokrat Parti’ye katıldı. 

Twiter hesabından açıklama yapan Biber, “Güzel ülkemin her köşesinden yükselen adalet çığlıklarına daha fazla duyarsız kalmamak adına bugün itibari ile daha özgür siyaset yapabileceğime ve duyulmak istenenleri değil de, gerçekleri özgürce konuşabileceğime inandığım Demokrat Parti’ye katıldım. Yeter! Söz milletindir!” dedi.

Arınç’tan AKP’ye sert eleştiriler

AKP’nin kurucularından Bülent Arınç, son dönemde partisine yönelik sert eleştirileriyle gündemdeydi.

 “Türk Demokrasi Vakfı; Yeniden” başlıklı toplantıda konuşan Arınç, “Majestelerinin gazetecilerine havanın güzelliğinden, suyun berraklığından bahsetmek yeterli değil. Öksürmenin zamanıdır, bağırmanın zamanıdır, ‘kral çıplak’ demenin vaktidir” demişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.