Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Devlet Bahçeli, MHP’den istifa eden Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’u tekrar partiye davet etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, enflasyon ve hayat pahalılığı hakkındaki sözleri nedeniyle nisan ayında tedbirli olarak Disiplin Kurulu’na sevk edildikten sonra partiden istifa eden Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’u tekrar MHP’ye katılmaya davet etti.

Baki Ersoy

Katıldığı bir televizyon programında, “Açıklananın çok üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunları görmemezlikten gelemeyiz, konuşmamız gerekiyor” diyen eski MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, parti politikalarına aykırı görüş açıkladığı için 5 Nisan’da tedbirli olarak Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti. Ersoy, bu gelişme sonrasında partiden istifa etmişti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla MHP lideri Bahçeli’nin, Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’u yeniden MHP’ye üye olmaya davet ettiğini duyurdu.

Semih Yalçın, “Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un partimize üyelik işlemlerinin yeniden başlatılması hususunda bizzat Sayın Genel Başkanımız tarafından talimat verilmiş ve kendisi partimize yeniden üyelik başvurusunda bulunmaya çağrılmıştır” dedi. Baki Ersoy ise konu hakkında henüz bir açıklamada bulunmadı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.