Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Barcelona, genç yıldız Emre Demir ile 5 yıllık sözleşme imzaladı

İspanya LaLiga ekiplerinden Barcelona, Kayserispor altyapısından yetişen Emre Demir ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. 

Emre Demir, Barcelona’ya imza attı

Kayserispor altyapısından yetişen ve geçen sezonun devre arasında 2 milyon euro karşılığında Barcelona’ya transfer olan Emre Demir, resmi olarak Katalonya ekibinin formasını sırtına geçirdi. 2021-2022 sezonunu Kayserispor’da tamamlayan Emre, Barcelona ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Barcelona, 18 yaşındaki yıldız adayının serbest kalma bedelini 400 milyon euro olarak belirledi. 

Emre Demir’den Kayserispor’a veda mesajı

Emre Demir, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile Kayserispor’a veda etti. Emre, açıklamasında “8 yaşında akademisine girdiğim kulübümden ayrılma vakti. Bu şehir ve Kayserispor benim için her zaman ayrı bir öneme sahip olacak. Ben bu şehirde büyüdüm, evim gibi gördüm. Çok şükür evimizde, sahamızda büyük Kayserispor taraftarının önünde oynamak nasip oldu. Beni evladı olarak gören her zaman desteklerini hissettiğim tüm Kayseri şehrine teşekkür ederim. Barcelona’ya giderken sadece kulübüme değil evime de veda ediyorum. Yazmakla bitmeyecek daha birçok çok şey var. Yurt dışında, en büyük hayalim Barcelona Kulübünde, sizleri ve ülkemi en iyi şekilde temsil etmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Üzerimde emeği olan altyapı hocalarıma, öğretmenlerime, A takım hocalarıma, kulüp personeline, menajerim Ahmet Bulut’a, sayın Berna Gözbaşı başkanımıza ve büyük Kayserispor taraftarına çok teşekkür ederim. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek dileğiyle” ifadelerine yer verdi.  

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründüş

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.