Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cumartesi Anneleri 903. haftalarında Hasan Gülünay için adalet istedi

Cumartesi Anneleri, Galatasaray Meydanı’nın yasaklanmasının 204. haftasında sosyal medyadan açıklama yaptı. 903. haftanın açıklamasını Hasan Ocak’ın yeğeni Dilcan Acer okudu. Cumartesi Anneleri bu hafta 20 Temmuz 1992 günü Tarabya’daki evinden işyerine gitmek üzere çıkan ve bir daha haber alınamayan Hasan Gülenay’ın akıbetini sordu. Acer, “Kaç yıl geçerse geçsin; Hasan Gülünay için, tüm kayıplarımız için adalet istemekten, devletin evrensel hukuk normları içinde hareket etmek zorunda olduğunu hatırlatmaktan, 204 haftadır bize yasaklanan kayıplarımızla buluşma mekanımız Galatasaray’dan vazgeçmeyeceğiz” dedi.

.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.