Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Görev süreleri dolan üç EPDK üyesi Erdoğan’ın imzasıyla aynı göreve tekrar atandı

Resmi Gazete’nin bugünkü (16 Temmuz) sayısında yayımlanan cumhurbaşkanlığı kararı ile görev süreleri dolan Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) üyesi üç bürokrat, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla aynı görevlere tekrar atandı.

EPDK üyelikleri dört yıl süreli oluyor. 2018 yılında bu görevlere atanan üç üye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasını taşıyan atama kararı ile görev sürelerinin dolmasının ardından aynı göreve getirildi.

EPDK ikinci başkanı olan Zekeriya Gökşenli, ilk olarak 2008 yılında EPDK üyeliğine atandı. 2014 yılında tekrar EPDK üyeliğine getirilen Gökşenli, 2018 yılında ise EPDK ikinci başkanı oldu. Dört yıllık görev süresi dolan Gökşenli, dört yıllığına tekrar EPDK ikinci başkanı olarak atandı.

EPDK üyeliğine tekrar atanan İbrahim Tan ilk olarak 2014’te EPDK üyeliğine atanmış ve 2018’de de aynı göreve yeniden getirilmişti. Tan, aynı göreve tekrar getirildi.

Dr. Muhammed Mustafa İzgeç ise 2018’de EPDK üyeliğine getirilmişti. Görev süresinin dolmasının ardından dört yıllığına daha aynı göreve atandı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.