Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Barcelona, Bayern Münih’in yıldız futbolcusu Robert Lewandowski’yi kadrosuna kattı

İspanya LaLiga ekiplerinden Barcelona, Bayern Münih’in Polonyalı yıldızı Robert Lewandowski ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı. 

İspanya LaLiga ekiplerinden Barcelona, 2022-2023 sezonu yaz transfer döneminin en ses getiren hamlesini yaptı. Katalan ekibi, Polonyalı santrfor Robert Lewandowski’nin transferi için Bayern Münih ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı. 33 yaşındaki yıldız futbolcunun, sağlık kontrollerinin ardından kulüple sözleşme imzalayacağı belirtildi. Lewandowski dün (16 Temmuz) sabah yapılan son antrenmana katılarak arkadaşlarıyla vedalaştı. Almanya basınında çıkan haberlere göre Barcelona, bu transfer için Bayern Münih’e bonuslarla birlikte 50 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. 

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1548351807344091138?s=20&t=_0sE6vbhUxPx5D_ItJYePA

Robert Lewandowski, Bayern Münih kariyerinde sekiz Bundesliga, beş Almanya Süper Kupası, üç Almanya Kupası, birer UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa ve FIFA Kulüpler Dünya Kupası zaferi yaşadı. Bayern Münih formasıyla 375 maça çıkan Lewandowski, 344 gol attı ve 72 asist yaptı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.