Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (17 Temmuz 2022): CDS primi 900 baz puanı aştı, Eurobond faizi yüzde 12 | Kamil Yılmaz ekonomi alanındaki gelişmeleri değerlendirdi 

Editör: Buket Topaktaş

Türkiye’nin beş yıllık kredi risk primi (CDS) 900 baz puanı aşarak 2008 sonrası en yüksek seviyeye ulaştı ve Türkiye borç temerrüdüne düşme riski yüksek ülkeler arasında 20. sıraya yerleşti. Temmuz ayı FED faiz toplantısı 26-27 Temmuz günlerinde yapılacak. 21 Temmuz 2022’de ise Para Politikası Kurulu var. Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Kamil Yılmaz, ekonomi alanındaki son gelişmeleri ve bu gelişmelerin Türkiye’ye yansımalarını değerlendirdi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.