Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (18 Temmuz 2022): Altıncı yılında 15 Temmuz | Erdoğan ve seçmeni ile ilişkisi | Deniz Poyraz davası

15 Temmuz darbe girişiminin altıncı yıldönümü geride kalırken İstanbul Saraçhane Meydanı’ndaki anma törenine katılan kişi sayısı gündem oldu. İktidara yakın gazeteler haberlerinde, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de konuştuğu törene “on binlerce” kişinin katıldığını yazdı.

Cumhurbaşkanlığı kabinesi üç haftalık aranın ardından toplandı. Beştepe’deki toplantıya Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlık etti.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir İl Başkanlığı’na 17 Haziran 2021’de Onur Gencer isimli şahıs tarafından silahlı saldırı düzenlenmiş ve binada tek başına bulunan Deniz Poyraz öldürülmüştü. HDP İzmir İl Başkanlığı’na saldırı davasının dördüncü duruşması bugün yapıldı.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, Medyascope İzmir muhabiri Aytuğ Özçolak ile Deniz Poyraz davasını, gazeteci-yazar Taha Akyol ile 15 Temmuz’un altıncı yılında yaşananları ve Erdoğan’ın seçmeni ile ilişkisini konuşacağız.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.