Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Las Vegas’ta evlendi: “Hayatımızın en güzel gecesi”

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez ve aktör Ben Affleck, Las Vegas’taki Little White Wedding Shapel’de evlendi. Jopez, hayranlarına gönderdiği blog yazısında Affleck ile evlendiğini doğruladı ve “Yaptık. Aşk çok güzel. Aşk çok sabırlı. Hem de 20 yıl boyunca” dedi.

Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile Ben Affleck ile evlendiğini duyuran Jennifer Lopez, OntheJLo isimli internet sayfasındaki yazısında, “Yaptık. Aşk çok güzel. Aşk çok müşfik. Ve anlaşılan o ki aşk sabırlı. Hem de 20 yıl boyunca” dedi.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Jennifer Lopez (@jlo)’in paylaştığı bir gönderi

“Hayatımızın en güzel gecesi”

Lopez, Las Vegas’taki düğünlerine dair anılarını ise şöyle kaleme aldı:

“Gece Vegas’a uçtuk, evlilik cüzdanı için diğer çiftlerle beraber sıraya girdik. Dünyanın düğün başkentinde herkes ile aynı yolculuğu gerçekleştirdik. Hayal edebileceğiniz en iyi şahitler ile, eski filmden bir elbise ve Ben’in dolabından bir ceket ile küçük bir şapelde yeminlerimizi ettik, hayatımızın sonuna dek taşıyacağımız yüzüklerimizi birbirimize verdik.”

Bennifer 18 yıl sonra yeniden bir arada

52 yaşındaki Lopez ve 49 yaşındaki Affleck, çekimlerine 2002 yılında başlanan ve ertesi yıl vizyona giren “Gigli” filminin setinde tanışmış ve sevgili olmuşlardı. 2003 yılında nişanlanan çift, medyanın aşırı ilgisi nedeniyle ayrılıklarını açıklamışlardı.

Lopez ve Affleck çifti, hayranları tarafından Bennifer olarak adlandırılıyordu.

Lopez ve Affleck, Oscar Ödül Töreni (2003).

Kaynak: BBC, Guardian

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.