Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Polis, Milan’ın yıldız futbolcusu Tiemoue Bakayoko’yu uyuşturucu kaçakçısı zannedip üstünü aradı

İtalya Serie A ekiplerinden Milan’ın formasını giyen Tiemoue Bakayoko, araçla seyir halindeyken trafikte İtalyan polisi tarafından durduruldu. Polis, Bakayoko’yu uyuşturucu kaçakçısı zannedip üstünü aradı fakat gerçek kısa süre içinde ortaya çıktı. 

İtalya Serie A ekibi Milan’ın Chelsea’den iki yıllığına kiraladığı Tiemoue Bakayoko, Milano sokaklarında korku dolu anlar yaşadı. 3 Temmuz tarihinde gelen bir ihbar üzerine Milano kentinde Senegalli ve silahlı oldukları belirtilen uyuşturucu kaçakçılarını arayan İtalyan polisi, Fransız futbolcuyu uyuşturucu kaçakçısı zannedip trafikte durdurdu ve üst araması yaptı. La Gazzetta dello Sport‘ta yer alan habere göre 27 yaşındaki futbolcu, polis tarafından aracından indirildi ve bir süre üstü arandıktan sonra serbest bırakıldı. Bakayoko’nun arabayı kullanan arkadaşına ise olay anında silah doğrultuldu. 

Suçlu zannedilen Tiemoue Bakayoko’yu daha sonra tanıyan polisler, futbolcudan ve arkadaşından özür diledi. Söz konusu ikili kısa süre içinde serbest bırakıldı. Milano Polis Departmanı konuyla alakalı resmi bir açıklama da yaptı. Açıklamada, “3 Temmuz tarihinde, görüntülerin kaydedildiği bölgenin yakınlarında yaklaşık birkaç saat önce meydana gelen silahlı çatışma sebebiyle söz konusu arama yapılmıştır. Biri yeşil tişört giyen siyah bir kişi olmak üzere SUV kullanan iki erkeğin ihbar edilmesi sebebiyle ve ilgili kişilerin tanıma uymaları nedeniyle söz konusu arama gerçekleştirilmiştir” denildi.

Kaynak: La Gazzetta dello Sport

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.