Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Selim Kuneralp ve Senem Görür ile Kordiplomatik (23): Yeni başbakan kim olacak? İngiltere, göçmenleri Türkiye’ye mi yollayacak?

İngiltere’de Boris Johnson’ın Muhafazakâr Parti liderliğinden istifa etmesinin ardından parti içindeki başkanlık yarışı kızışıyor. Boris Johnson neden istifa etti? Parti başkanlığı ve başbakanlık için yarışan adaylar kimler? Kim başbakan olabilir? “İngiltere göçmenleri Türkiye’ye gönderecek” iddiasının aslı astarı var mı? İngiltere-Türkiye ilişkileri nereye gider?

Kordiplomatik’te Boris Johnson’ın kuzeni emekli Büyükelçi Selim Kuneralp ve Ankara Politikalar Merkezi Londra Temsilcisi Dr. Selin Nasi değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.