Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sezon öncesi hazırlıkları kapsamında LeBron James, 11 yıl aradan sonra Drew League’de boy gösterdi

LeBron James, Drew League’de Demar Derozan ile birlikte MMV Cheaters formasıyla mücadele etti. “Kral”ın 42, Derozan’ın 30 sayı kaydettiği karşılaşmada MMV Cheaters, Black Pearl’ü 104-102 mağlup etti.

Los Angeles Lakers’ın yıldız ismi LeBron James, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kaliforniya’da düzenlenen Drew League’de parkeye çıktı. Daha önce 2011 yılında “Lokavt” döneminde Drew League’de mücadele eden LeBron James, 11 yıl aradan sonra aynı sahneye de geri dönmüş oldu.

LeBron, Chicago Bulls’un yıldızı Demar Derozan ile birlikte forması giydiği MMC Cheaters’ın, Black Pearl’ü 104-102 mağlup ettiği karşılaşmaya damgasını vurdu. “Kral” lakaplı yıldız isim karşılaşmayı 42 sayı, 16 ribaund, 4 top çalma ve 3 asist, DeRozan ise 30 sayı ve 14 ribaund ile tamamladı. 

Ligin komisyoneri Oris “Dino” Smiley, ESPN’e yaptığı açıklamada bu yıl Kyrie Irving’in de cumartesi (16 Temmuz) günü ligde mücadele etmesini beklediklerini ancak yıldız ismin sahaya çıkmadığını söyledi.

Drew League nedir?

Drew League, ilk olarak 1973 yılında amatör ve profesyonel basketbolcuların mücadele ettiği 28 takımlı yaz ayı organizasyonu olarak Los Angeles’ta düzenlenmeye başladı. 2011 yılında “Lokavt” döneminde NBA oyuncuların yoğun olarak katılımıyla birlikte popülerliği iyice artan Drew League’de 2013 yılında Nike’ın sponsorluğuyla birlikte seyirci sayısında da artış yaşandı. 

Geçmişte Kobe Bryant, Kevin Durant, James Harden, Paul Pierce, Chris Paul, Andre Miller, Baron Davis, J.R. Smith ve John Wall gibi önemli isimlerin yolu da Drew League’den geçmişti.  

Yazan: Yahya Kemal Doğan

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.